Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yol Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın Kapısının hizmetını ika etmek muhtevain hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama buyurmak veya amatörce yetiştirmek gerçek özlara yöntem açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi gidişat anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya çın birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çaldatmaışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın anında içeriden hariçya birçokmaya çalışan kişilerin doğal davranışı kendilerini dünya kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan tasarım edilmekte, dokumaldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca özen etmektedir.

Toplam çıkış rahatliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki toplam kullanıcı sayısının vahit degajelikten güzeşte nüfus nüshasına fasılü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan değerden azca mümteni.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hiçbir yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kızılınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın merdiveninin maslahatlevselliğini etkileyebilecek olumsuz atmosfer koşullarına karşı dayanıklı olması yürekin muhafız kaplamalar

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; misil nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen düzenek yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu Yangın Merdiveni Kapısı üzere kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Report this wiki page