Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Elbette Takılır? Her binanın ehil başüstüneğu yer ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik yahut dairesel bir korunum ortamında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana sahip veya bedii tasaların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen mimarilabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve ülke kaybının daha azca olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Demetevler mahallesinde kâin fiilletmeme İtfaaiye müfredatına muvafık şekilde yangın cıkış bapsı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanım alanından kâr peyda etmek amacı ile yapılan, en bir tomar 100 can kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nefer sayısına rabıtalı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana kapıların canipı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son merhale nazik bir öneme sahiptir.

Gök Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kanat adetsı yahut Yangın Kapısı kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın bapları; son aşama güvenilen ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına iz bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı kuruluş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Report this wiki page