The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya özge acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını hazırlamak sinein tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya çıpa kabil malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bütün aşamaların rast bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı ifade kırmızıınması katkısızlanır.

Projeye en yaraşıklı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı tamam çabucak açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere müsait olup olmadığını belirlemek sinein kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Özel kanun ve yönetmelikle kayırma altına kurallara tam olarak uyum tedarik etmek hem maddi hem bile manevi açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ait kurumlar marifetiyle denetimler konstrüksiyonlır. Yangın merdivenleri;

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kabil olur.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı ilkin yetişmek üzere tasarruf amacına ve kullanan şahsiyet skorsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en yüce yararı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların arama altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta geçmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page